BESRAMNO

Dobio prijetnje smrću zbog loših kritika?

19.08.2013 u 09:35

Bionic
Reading

Pukla je ljubav između Pereza Hiltona i Lady Gage. Iako su nekada bili vrlo bliski, Gaga je svojim fanovima poručila da ga ignoriraju, i to prvenstveno zato što ovaj otvoreno tvrdi da ne voli glazbu koju pjevačica stvara, zbog čega je dobio i prijetnje smrću

Jedan od najpoznatijih američkih blogera, Perez Hilton, izjasnio se kako je Katy Perry napravila bolju pjesmu 'Roar' od Lady Gage koja je izdala pjesmu 'Applause', a obje su objavljene u približno isto vrijeme, piše Daily Mail.

Perez je istaknuo kako je pjesma Katy Perry neusporedivo bolja od pjesme Lady Gage.

Prepucavanja preko društvenih mreža ne prestaju, a celebrity bloger čak je izjavio kako je primio prijetnje smrću zbog kritika koje je uputio pjevačici. 'Ja sam kritičar, a ne uhoda', rekao je kratko i jasno dajući do znanja koliko ga nerviraju njezini obožavatelji.

Lady Gaga je na Twitteru napisala što misli o poznatom blogeru, želeći to podijeliti s milijunima svojih fanova. Prvo se obratila fanovima i rekla im da Pereza trebaju ignorirati, jer nitko nije zaslužio toliko mržnje. Zatim se podsjetila kako joj je na dan nesreće on poslao poruku s fotografijom u invalidskim kolicima i Madonnom, koja je uperila pištolj u Gagu.