ŽENAMA JE SVE U GLAVI

Do savršenog orgazma uz pomoć misli

19.08.2010 u 10:43

Bionic
Reading

Napokon je otkrivena tajna ženskog višestrukog orgazma! Ključ nije u savjetima iz časopisa, skupim lijekovima i ostalim pomagalima, nego u glavi

Uvijek je sve u glavi, pa tako i onaj dio koji je odgovoran za ženski orgazam. Znanstvenici su otkrili da je ženama za savršen orgazam potreban samo ispravan stav i vrhunska koncentracija. Žene mogu doživjeti orgazam i bez fizičkog kontakta, samo ako se pažljivo fokusiraju!

'Centri u mozgu koji su zaduženi za ugodu, pa tako i orgazam, pokreću se kad žena misli na njega. Glava je vrlo snažno ljudsko oružje i odgovorna je za sve, pa tako i za seksualni život', istaknuo je dr. Barry Komisaruk.

U istraživanju su sudjelovale brojne žene, a znanstvenici su uočili da je za orgazam najodgovorniji stav te da su ga najbrže i najintenzivnije doživljavale žene koje su uz vizualizaciju prakticirale vježbe disanja.

Već je otprije poznato da maštanje pridonosi kvaliteti seksualnog života. Stoga, drage dame, ako se želite počastiti višestrukim orgazmima, pustite mašti na volju i pametno upotrijebite glavu.