CHLOË GRACE MORETZ

Djevojka Beckhamova sina otkrila tajnu uspjeha

14.08.2014 u 15:17

Bionic
Reading

Chloë Grace Moretz, zvijezda filmova 'Kick-Ass' i 'Carrie' u posljednje se vrijeme dovodi u vezu s Brooklynom Beckhamom, 15-godišnjim sinom Davida i Victorije

Iako nije potvrđeno da su zajedno, pojavili su se zajedno na nedavnoj dodjeli nagrada Teen Choice Awards. Premda se nisu fotografirali zajedno na crvenom tepihu, svjedoci su ispričali da su Chloë Grace Brooklyn razmjenjivali poglede i dodire skrivajući se od fotoreportera.

Moretz (17), koju često proglašavaju jednom od najperspektivnijih mladih holivudskih glumica, otkrila je, prenosi Female First, kako je uvjerena da je tajna njezina uspjeha u svijetu glume to što nikad nije sumnjala u sebe.


Brooklyn Beckham

'Još s pet godina oduševila sam se glumom. Nisam odustajala od svojih snova o glumačkom poslu. Nisam dopuštala da me obeshrabre. Tip sam osobe koja ima svoj cilj i drži se toga. Nisam se nikad mijenjala zbog drugih', rekla je Chloë Grace Moretz koju ćemo vidjeti i u filmu 'If I Stay'.

Priče da su mlada glumica i najstariji sin slavnog para u vezi krenule su prije nekoliko mjeseci, a već su u nekoliko navrata viđeni zajedno.