do 50% popusta

Designer Outlet Croatia posjetitelje razveselio proslavom pet dana rođendana

23.06.2023 u 13:04

Bionic
Reading

Od 14. do 18. lipnja svi putevi su vodili u Designer Outlet Croatia na veliku proslavu 5. rođendana.

Designer Outlet Croatia je baš poput pravog slavljenika pripremio niz iznenađenja svim svojim posjetiteljima i sigurni smo kako će svi još dugo pamtiti ovaj vikend. Punih 5 dana slavilo se uz odlične popuste i nagradnu igru „5 za 5“. Kako bi se pripremili za ljeto organiziran je i Summer festival. Uz druženje s fashion influencericama, bogatu gastro ponudu, let balonom na vrući zrak i edukativnim radionicama za najmlađe, poseban tretman imali su i kućni ljubimci koji su i sami uživali u zdravim zalogajčićima. Da slovi za omiljenu shopping destinaciju, Designer Outlet Croatia dokazao je ludim popustima do čak -50% na dizajnerske brandove kao što su Hugo Boss, Patrizia Pepe, Ted Baker, Replay, Fashion & Friends, Lacoste, Puma, GAP i brojni drugi.

Bio je ovo rođendan s kojeg su svi ponijeli nezaboravne uspomene, a kako je sve izgledalo detaljno otkrivamo u nastavku!

Posljednji dan rođendanskog slavlja Designer Outlet Croatia obilježio je Influencer brunchom, tijekom kojeg su se družile popularne fashion influencerice Paula Sik, Andrea Trgovčević, Jelena Perić, Elena Dizdar i Petra Ria. Sve su one stalne posjetiteljice centra gdje često i pronalaze inspiraciju za modne kombinacije, a odlično su se provele i ovog puta te s posjetiteljima dijelile mnoge modne savjete!

Veliki broj posjetitelja obavio je i odličan shopping na otvorenom i tako se opremio za ljetnu sezonu, a za veliki 5. rođendan Designer Outlet Croatia nagradio je 5 najbržih shoppingholičara s 25 vrijednih poklon paketa koje su pripremili: robna kuća IKEA, Home&COOK, Replay, Hugo Boss, Douglas, GAP, Cordis, s.Oliver, Maya Maya, Family, Yamamay, Lisca, Calzedonia, Desigual, Ted Baker, Retro Jeans i Good Bags.

Dio programa vodila je Renata Sopek, a pritom se i sama odlično zabavila! Cijelo iskustvo shoppingiranja upotpunila je dobra atmosfera, a prava atrakcija u subotu bio je let A Most Unusual Balloonom na vrući zrak iznad Designer Outleta Croatia. Pogled na outlet iz zraka uz zalazak sunca bio je čaroban, a svi su uživali u degustaciji osvježavajućih gin koktela i odličnoj trodnevnoj Summer jam playlisti DJ-a.

Munchy x FRüHSTüCK, Leggiero, Juice box i KATA catering pobrinuli su se za bogatu gastro ponudu. Posjetitelji su uživali u hladno prešanim sokovima, bezglutenskim delicijama i svježim namirnicama, a sve je posebno iznenadio najmuzikalniji nedjeljni doručak. Povezujući fine obroke kojima je u suradnji s Designer Outletom Croatia počastio sve prisutne, uz laganu jutarnju glazbu, Munchy x FRüHSTüCK izazvao je pravo oduševljenje.

Designer Outlet Croatia nije zaboravio ni na kućne ljubimce koje je oduševio Pas Kitchen svojom svježom hranom za pse. Nakon ukusnog obroka ljubimci su odmorili na udobnim jastucima i krevetićima branda Qushin, dok su njihovi vlasnicu okušali sreću u kreativnom natječaju na Facebooku.