UDOBNO IZDANJE

Demi Moore blistala u bijelom: Omražene sandale i efektna torba za stajling bez greške

28.08.2023 u 09:30

Demi Moore

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nakon ljetnog uživanja u ponudi Grčke, 60-godišnja zvijezda 'Striptiza' vratila se u Hollywood, na čijim je ulicama uočena nakon dvosatnog posjeta frizerskom salonu

Poput glumačke kolegice Sofije Vergare, Demi Moore ljetne mjesece vidi kao idealno vrijeme za nošenje bijelih stajlinga od glave do pete. Kreirala ga je kombinacijom klasičnog T-shirta i trapericama Levi's s kraćim nogavicama, a koje su otkrile i ove sezone nanovo popularne omražene sandale na čičak.

Uz sunčane naočale s plavim staklima, dominaciju bijele boje uspješno je razbila minijaturnim modelom slamnate torbice na rame koju, kako je otkrio veliki logo, potpisuje modna kuća Fendi.

Za poznati talijanski brend, o čijem se kreativnom razvoju prije smrti dug niz godina brinuo dizajner Karl Lagerfeld, Demi je imala priliku nastupiti u ulozi modela.

U jeku pandemije Demi je na Tjednu visoke mode u Parizu nosila virtualnu reviju Fendija, na kojoj je predstavljena kolekcija za proljeće/ljeto 2021. dizajnera Kima Jonesa, no njezino pojavljivanje na pisti neugodno je iznenadilo.