TAKO BLIZU, A TAKO DALEKO

Da Sofia Vergara nije uprskala stvar s cipelama bio bi ovo savršen ljetni stajling

12.07.2018 u 10:02

Bionic
Reading

Kao jedna od najljepših žena na svijetu glumica Sofia Vergara redovito brine o svojoj koži pa je tako nedavno viđena na Beverly Hillsu gdje je posjetila poznatu dermatološku kliniku, dotjerana od glave do pete. Unatoč naizgled savršeno iskombiniranom ljetnom stajlingu, lijepa glumica uspjela je uprskati stvar izborom cipela koje su davnih dana izašle iz mode

Nakon što je proslavila svoj 46. rođendan glumica Sofia Vergara odlučila se počastiti skupocjenim tretmanom u poznatoj dermatološkoj klinici na Beverly Hillsu, a na putu do klinike zvijezda 'Moderne obitelji' privukla je brojne poglede, uključujući i onaj paparazza koji su lijepu Kolumbijku 'uhvatili' u još jednom ženstvenom stajlingu.

Jedna od najljepših žena svijeta i najplaćenija televizijska glumica današnjice u svakoj prilici je dotjerana, čak i kada se uputi na manikuru ili u trgovinu. Iako je daleko od lista najbolje odjevenih žena, atraktivna Latina dosljedna je svojoj ženstvenoj i seksi eleganciji, pa je se najčešće može vidjeti u pripijenim haljinama koje ističu njezinu besprijekornu figuru, što i nije loš izbor za nekoga tko ima figuru pješčanog sata.

No, lijepa glumica uvijek uspije uprskati svoje stajlinge pogrešnim izborom obuće. Unatoč svojoj visokoj građi od 170 centimetara, Vergara je strastvena obožavateljica vrtoglavo visokih potpetica i potplata kojih se ne odriče pod svaku cijenu, čak ni zbog činjenice da su 'striptiz štikle' odavno izašle iz mode. Iz nekog razloga, cipele s trendi 'kitten' i 'block' petom nikada nećete vidjeti na slavnoj glumici.

  • +6
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumica je na Beverly Hillsu zablistala u preslatkoj nježno plavoj midi haljini spuštenih rukava s popularnim 'gingham' uzorkom, koji je i ove sezone jedan od vodećih trendova, a uz haljinu je prošetala i trenutno najpopularniji modni dodatak koji u svom ormaru krije svaka istinska zaljubljenica u modu - slamnatu torbu. Ovaj gotovo savršen ljetni stajling Vergara je potpuno upropastila napadnim bijelim gladijatoricama na punu petu koje su potpuno pogrešan izbor.