FASHION GURU

Baby Lasagna imao je čušpajz od stajlinga, a to što ET nosi ne može se više naći niti u Dubravi

  • 24.02.2024 u 14:46

  • Bionic
    Reading

    Iza nas je druga polufinalna večer Dore na kojoj je nastupilo 12 izvođača, uključujući najvećeg ovogodišnjeg favorita, Baby Lasagnu. Njegovo scensko izdanje zaokupilo je pažnju Fashion Gurua - više od same izvedbe

    Druga polufinalna večer Dore bila je zabavna kao i prošla - cirkus na najjače.

    Predstavu je otvorila mlada Lu Dedić, koja se pojavila u lame haljini, znamo da to nije najzahvalniji materijal, ali sve bi bilo ok dok nije krenula sa rukama.

    Mlada pjevačica je htjela da ti dugački rukavi imaju smisla sa nazivom pjesme, ali je samo lamatarala rukama bez smisla, pa su ti rukavi letjeli gdje god su htjeli.

    Stajling Jamesa Nighta je taman za histerični TikTok video.

    Pojavio se i ET koji su zapeli u nekom drugom vremenu, pjesmom i odjećom. Logomanija koja je završila prije par sezona, sada je ok ET-ju, a to se više ne može naći niti u Dubravi na štandovima, a kad čujem izreku 'pametnom dosta', odmah mi padne roleta.

    Lazanja bolonjez kao favorit predstavio se pjesmom koju smo već sto puta čuli, i to koliko već puta na Eurosongu, svaka druga tako zvuči, ali znamo da to nije baš bitno.

    Kada sam vidio njegov videospot, još nekako, ok kao da gledam Ukrajince ili Bugare, ali onda jučer na Dori čušpajz od stajlinga, kao da se pogubio, svega je bilo previše tako da i nisam slušao izvedbu već gledao u rukave, lance, trake, slova i td.

    • +77
    Dora, druga polufinalna večer Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Renato Branđolica/HRT

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.