FASHION GURU

Da budem iskren, momci iz 2Cellosa ranije se baš i nisu znali odjenuti, srećom nešto su svih ovih godina i naučili

  • 21.09.2022 u 15:47

  • Bionic
    Reading

    Zadnji koncert 2Cellosa u zagrebačkoj Areni nije prošao nezapaženo, a da su dečki odrasli i glazbeno i modno, pokazali su i izborom stajlinga, čime se pozabavio Fashion Guru

    Svi smo čuli za 2Cellos, ako je čuo Elton John, onda mora i teta iz najudaljenijeg sela u Hrvatskoj. Ako i ne slušate ovaj stil muzike, onda sigurno slušate naše poskočice tipa Magazin i čuli ste da je zgodni Hauser hodao s Rozgom.

    Znači, jednostavno ih morate znati, kao što ih znaju obožavatelji diljem svijeta. Što bi Severina ili Karleuša dale da mogu imati Sony iza sebe i turneje po svijetu. Davno smo se upoznali, a skromni i marljivi dečki napravili su puno toga do ove zadnje turneje. Bravo, jer za takav uspjeh treba puno truda i odricanja.

    Svih tih godina nešto su i naučili o odijevanju. Da budem iskren, ranije to baš i nisu znali. Kada sam vidio Stjepana prije dosta godina, pomislio sam da bome tu treba puno truda tako da zna razabrati crnu od bijele ili što da odjene, a da dobro izgleda na slici, po mogućnosti bez znojnih pazuha.

    Sada, nakon nekoliko godina, gledam njegov Instagram i vidim da je sazrio u glazbenom, ali itekako u modnom smislu. Naučio je spojiti nekoliko boja i zna kad se nosi sako, a kad smoking. Posljedica tog odrastanja, što profesionalno, a što modno, ta je da smo ga mogli vidjeti na venecijskom crvenom tepihu i tamošnjoj pozornici, a snimio je i mini kampanju za poznati talijanski brend Kiton.

    • +15
    2Cellos u Areni održali zadnji nastup Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski

    Na zadnjem koncertu 2Cellosa u zagrebačkoj Areni odlučili su biti u tamnom, a dok se Luki omiljena crna košulja prilijepila uz tijelo (dobro da nije obukao dolčevitu), Stjepan je u majici bolje prošao, no sigurno je malo falilo da odjene omiljenu crvenu košulju.

    Sve u svemu, momci su odlučili krenuti svatko svojim putem, ali Stjepana ćemo još gledati na svjetskim pozornicama zbog albuma prvijenca 'The Player', a i zašto zanemariti hordu obožavateljica? Koliko vidim po prepunoj Areni, ima se za koga sređivati.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.