CHARLOTTE RAMPLING

Crno odijelo nikada ne izlazi iz mode, a ovako ga nosi 78- godišnja diva

28.02.2024 u 17:06

Bionic
Reading

Nakon što je 2020. postala glavnom zvijezdom modnog filma brenda Saint Laurent, nastalog pod redateljskom palicom Gaspara Noéa, 78- godišnja Charlotte Rampling obilježila je njegovu novu reviju

Modni svijet Milano je zamijenio za Pariz gdje se trenutno odvija novo izdanje Tjedna mode, a francuski Saint Laurent među prvima je otkrio svoje novitete za novu sezonu jesen/zima.

Kreativnom direktoru brenda, dizajneru Anthonyju Vaccarellu, još jednom je pošlo za rukom okupiti impresivnu vojsku dama iz svijeta slavnih.

Između Monice Bellucci, francuske dive Catherine Deneuve i američke glumice Olivie Wilde u prozirnom topu, posebnu pozornost na reviji u Parizu izazvala je čuvena Charlotte Rampling.

Ovog ožujka 78- godišnja britanska glumica vraća se na kinoplatna kao Gaius Helen Mohiam u novom nastavku ZF hita 'Dune', a u francuskoj prijestolnici mode plijenila je elegancijom u bezvremenskom crnom odijelu.

Charlotte Rampling Izvor: Profimedia / Autor: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Sastavljen od sakoa na dvoredno kopčanje i hlača užih nogavica, stilizirala ga je parom lakiranih mokasinki, a podigla detaljem presijavajućeg broša u obliku ruže.

Za francuski Saint Laurent, čiju je novu reviju uveličala, Rampling je 2020. snimila kratki modni film naziva 'Summer of '21', nastao pod redateljskom palicom proslavljenog argentinskog redatelja Gaspara Noéa.

Izleti u modni svijet u ulozi modela, međutim, nisu nikakva nepoznanica ovoj legendarnoj Britanki. Krajem prošle godine postala je glavnom zvijezdom modne kampanje španjolskog high street brenda Massimo Dutti.

  • +3
Charlotte Rampling za Massimo Dutti Izvor: Promo fotografije / Autor: promo