NIKAD UDOBNIJE

Converse nakon 100 godina napravio redizajn kultnih Starki

28.02.2016 u 12:52

  • +29

Chuck Taylor All Star II

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Poslije dugih kišnih dana i hladnoće mnogi s nestrpljenjem čekaju toplije vrijeme kako bi mogli odbaciti zimsku odjeću i obuću te se prebaciti u nešto laganije i prozračnije. To znaju i u Converseu pa su nam za novu sezonu pripremili starke u novom izdanju

Nakon 100 godina Converse je odlučio promijeniti vizualni identitet legendarnih All Star tenisica. Naime, tenisice koje su dobile ime po legendarnom košarkašu Chucku Tayloru te postale kultne tenisice na svjetskoj sportskoj, potom rock te modnoj sceni, nazvane Chuck Taylor II i dalje zadržavaju popularan prepoznatljivi izgled starke koju svi poznajemo i volimo. No ovog puta je napravljena za poboljšanje udobnosti, odnosno kako bi bolje zadovoljila potrebe suvremenog životnog stila 'u pokretu'.

Novu Starku (Chuck Taylor All Star II) ono što čini drugačijom od svih drugih Starki je postavljeni jezik koji ne klizi, udoban, anatomski uložak od lunarlon pjene, super-mekan, perforirani 'lining' od obrnute kože, rupice za žnirance izgravirane Converse logotipom te premium platno visoke kvalitete.

Bez obzira na model za koji odlučite, sa starkama jednostavno ne možete pogriješiti.


Novi dizajn i udobnost Starki oduševit će njihove poklonike