ultimativni trend

Zaboravite na crne, bijele, pa čak i crvene - ovo je hit boja tenisica za proljeće

01.04.2024 u 19:21

Bionic
Reading

Nova sezona znači da je vrijeme da vratimo čizme u ormar i napravimo mjesta za tenisice. I dok modeli u crnoj i bijeloj uvijek dobro prolaze, ovog proljeća posebno će biti popularna jedna boja tenisica

Ne samo da prizivaju tople proljetne dane i odmah nam stvaraju dobro raspoloženje, već u tren oka podižu baš svaki stajling – ružičaste tenisice bit će veliki hit u sezoni pred nama. Iako su mnogi prognozirali popularnost crvenih modela u proljeće, ružičasta se ipak pokazala kao ultimativna trendovska boja po pitanju tenisica.

Od Adidasovih sambica preko Gazelle do Conversea – ružičaste tenisice su hit

Bilo svijetla, bilo pastelna, boja koja je uvelike utjecala i dominirala modom prošle godine (zahvaljujući Barbie) ove sezone vraća se u fokus. Tenisice u ružičastoj i žarkoj ružičastoj ne samo da su trenutno nevjerojatno popularne, već prije svega daju dašak svježine klasičnim stajlinzima.

Dani opet postaju duži, prvi tulipani su na blagovaonskom stolu, a ružičaste tenisice savršeno nadopunjuju proljetni outfit. Bilo da se radi o trenutno vrlo traženom modelu Adidas Spezial ili kultnom Converseu – tenisice u ružičastoj boji sjajno izgledaju.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Kako ovog proljeća kombinirati ružičaste tenisice

Tenisice u ovoj trendovskoj boji dobro se mogu kombinirati s proljetnim topovima i dodacima u roza boji. Uparene s omiljenim trapericama čine savršen proljetni look spreman u svega nekoliko jednostavnih koraka.

No uz ružičaste tenisice odlično pristaju i vrlo popularne široke krojene hlače u bež boji jer svijetle boje čine cijeli look svježim i vrlo chic. Želite li biti posve u trendu, kombinirajte tenisice u ružičastoj boji s uzorkom leoparda jer će to svakako biti neizostavna stvar ove sezone.

  • +6
Ružičaste tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo