MAGIČNA ENERGIJA

Čime je Tom Cruise fascinirao prelijepu glumicu

13.03.2013 u 13:00

Bionic
Reading

Iako je radila s najjačim glumcima, uključujući Bena Afflecka i Daniela Craiga, Olgu Kurylenko samo je jedan istinski oduševio. 33-godišnja ljepotica opisala je Toma Cruisea, s kojim glumi u filmu 'Oblivion', kao fascinantnu osobu koja ima više energije od bilo koje osobe koju je dosad upoznala

'Mogla sam ga gledati cijeli dan. Toliko sam naučila od njega', izjavila je glumica u najnovijem izdanju časopisa V. 'On je jedan od najvelikodušnijih glumaca s kojima sam dosad radila i ima više energije od svih koje sam upoznala', izjavila je Olga o Tomu Cruiseu.


Rodom iz Ukrajine, Olga je Oliviji Wilde, Noomi Rapace i Jessici Chastain otela ulogu Julie u nadolazećem SF spektaklu u kojem, osim s Cruiseom, kadar dijeli još s jednim holivudskim teškašem, Morganom Freemanom.

Bondova djevojka je u intervjuu progovorila i o svom iskustvu na snimanju novog filma Terencea Malicka, 'Into The Wonder', u kojem glumi uz Afflecka, Rachel McAdams i Javiera Bardema.

U Malickovom novom filmu, koji se očekuje s nestrpljenjem, nema dijaloga, glumci nisu smjeli vidjeti scenarij prije seta i nisu se mogli pripremati za scene prije snimanja.

Olgin se lik - Marina - u filmu mora boriti, plesati i proći kroz težak emocionalni slom, a film opisuje kao najmračnije mjesto od svih filmova u kojem je glumila.

'Nikada nisam bila toliko duboko', izjavila je lijepa brineta. 'Samu sam sebe uplašila.'

Olga, koja inače tečno govori ruski, engleski i francuski, izjavila je da je strahovala od povjerenja koje je njezinim glumačkim sposobnostima dao legendarni redatelj.

'Uvijek razmišljam odakle sam došla. A taj nevjerojatan čovjek, kojem se divim, ukazao mi je povjerenje. On je vjerovao u mene, a to je pretvorilo moj život u bajku', izjavila je, dodavši kako je Malick vrlo dobar psiholog.

'Terry portretira ljudske probleme', opisala je redatelja 'Drva života'. 'On ima sjajnu percepciju. Vidi problem i zna odakle dolazi', prenosi Mail Online.