uvijek prolazi

Tako jednostavno: Katie Holmes ima provjeren recept za odličan i chic dnevni stajling s kojim je nemoguće pogriješiti

15.07.2021 u 11:31

Bionic
Reading

Glumica Katie Holmes pobornica je ležernijeg stila te prirodnog izgleda, a kada se radi o modi kod ove glumice nema mjesta kompliciranju i eksperimentiranju. Najčešće se drži dobro provjerenih kombinacija koje začini kakvim decentnim trendi detaljem

Katie Holmes prava je 'gradska djevojka', a na ulicama New Yorka nerijetko je se može vidjeti u društvu 15-godišnje kćeri Suri Cruise. Glumica i bivša supruga Toma Cruisea, sa Suri voli provoditi vrijeme u šetnji i shoppingu, a tako je bilo i ovoga puta kada je snimljena u njujorškoj četvrti Soho.

I dok se mnogi dive njezinom mladolikom i svježem izgledu, 42-godišnja zvijezda filma 'Batman: Početak' te kultne teen serije 'Dawson's Creek' vjerno njeguje ležeran modni stil koji prati modne trendove no ima snažan naglasak na udobnost.

  • +5
Katie Holmes u New Yorku Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ovoga puta Katie je odjenula traperice popularnog 'boyfriend' modela koje krasi nešto širi kroj te kraće nogavice, a casual kombinaciju nadopunila je uvijek trendi košuljom s plavim prugicama također šireg i 'muškog' kroja čiji je jedan kraj umetnula u hlače te dobila pomalo chic izgled. Vrlo ležernu kombinaciju zaokružila je omiljenim parom Gucci loaferica te klasičnom, neupadljivom crnom torbom.

Katie je nedavno prekinula vezu s chefom Emilijem Vitolom Jr., a vrijeme najčešće provodi u društvu s kćeri, a nerazdvojan dvojac obožava provoditi vrijeme uživajući u svim pogodnostima grada koji nikada ne spava.