FASHION GURU

Čim je stupila na američko tlo, Kolinda kao da je dobila i cjepivo za stil, a na ovoj haljini pozavidjela bi joj svaka Trumpova Miss Universe

  • 27.09.2022 u 11:30

  • Bionic
    Reading

    Bivša hrvatska predsjednica ovih je dana u New Yorku, iz kojeg se pohvalila fotografijama sa svečane dodjele Global Citizen Awards, a njezina raskošna kreacija nije mogla proći nezamijećeno

    Da Hrvatima život procvjeta čim prijeđu Breganu, nije ništa novo. Tako da nije ništa novo i to da se Kolinda, bivša hrvatska predsjednica, čim se otisnula, dala petama vjetra itd. - preporodila.

    Naša Kolinda otišla je i korak dalje, pa je prešla 'baru' i vidno joj je bolje u svakom pogledu. Osim što se ne mora bakćati močvarom, uživa u finoj papici i društvu u New Yorku, a njima sigurno ne priča o radu za osam somova eura kad im je to bakšiš.

    Koliko vidimo, ipak ne uživa u finoj papici jer je liniju bome stesala, a čim je stupila na američko tlo, kao da je dobila i cjepivo za stil.

    U haljini na kojoj bi joj pozavidjela svaka Trumpova Miss Universe Kolinda je zabljesnula na gala večeri, na kojoj je, osim naravno sve samo ne zabavnih političara, imala priliku družiti se i s Forestom Whitakerom, a na tome joj ipak zavidim.

    • +18
    Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: Profimedia / Autor: lev radin / Alamy / Alamy / Profimedia

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.