FASHION GURU

Ako još jednom vidim cvijet na nekoj od teta, dobit ću urtikariju; sad je i Ecija divovskim makom naglasila zavodljiv dekolte

  • 16.09.2022 u 11:01

  • Bionic
    Reading

    Poznata lica s TV-a okupila su se u Dubrovniku te zablistala u svojim najboljim izdanjima, a Ecija Ojdanić bila je magnet za poglede zahvaljujući velikom maku kojim je naglasila dekolte

    Ako još jednom vidim cvijet na nekoj od teta, dobit ću urtikariju - nema tko nije nosio cvijet na pupku, od najmanje tratinčice pa do džinovskog lopoča.

    Cvijet na pupku je u rangu volana na rukavima - kada ne znaš što bi, najjednostavnije je staviti cvijet i malo drapirati.

    Ecija se ovaj put odlučila za mak, a bome smo vidjeli cijeli botanički vrt na njoj. Kako intenzivno trenira trčanje, za nagradu ima itekako skladno tijelo pa joj svaka haljina dobro stoji, tako i ova crvena s dubokim prorezom, a dekolte uz taj cvijet najviše dolazi do izražaja.

    • +12
    Gala večer povodom polufinala Emmyja Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.