DJECA MIJENJAJU DOM

Charlie Sheen dobio novi zahtjev za alimentaciju

09.11.2013 u 15:21

Bionic
Reading

Bivša supruga Charlieja Sheena odrekla se skrbništva nad Bobom i Maxom, djecom koju je Sheen dobio u braku s bivšom suprugom Brooke Mueller. Skrbništvo je privremeno dodijeljeno Brookeinom bratu Scottu Muelleru; Denise se više nije željela brinuti za njih zbog njihovih agresivnih ispada i maltetiranja njezinih kćeri i ljubimaca

Kao privremeni skrbnik djece, Scott od Sheena traži 313 tisuća kuna alimentacije mjesečno. On će, naime, živjeti s djecom i Brooke koja je zbog ovisnosti izgubila puno skrbništvo nad djecom te ponovno završila u klinici za odvikavanje od droga.

'Scott očekuje da će mu glumac davati novac iako Charlie već plaća sve troškove uzdržavanja dječaka. Dok je Denise bila njihova privremena skrbnica, nije tražila alimentaciju, ona ju je zapravo odbila', kazao je izvor blizak glumcu.

Brooke bi navodno trebala dobiti punu skrb nad dječacima do Božića jer je poslušala Odjel za djecu i obitelj jer je 'čista' već neko vrijeme i odlučna je u namjeri da započne novi, drugačiji život. U prosincu čeka saslušanje o vraćanju skrbništva nad sinovima.