modni ulov

Četiri torbice iz Zare koje izgledaju dizajnerski, a ne koštaju ni 30 eura

06.11.2023 u 11:52

  • +4

Zara torbe

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Torbice su poput cipela – obožavateljice mode baš nikada nemaju ih dovoljno. Posebno su traženi dizajnerski modeli luksuznih marki, ali oni su nažalost često nedostupni. No tome je doskočio popularni high street brend te u svojoj ponudi ima torbice koje izgledaju dizajnerski, a zapravo ne koštaju ni 30 eura

Žarko željene, no vrlo često nedostupne Chanelove torbe svake godine poskupljuju - u samo 12 mjeseci i do četiri puta. Dok je 1990. Medium Classic Flap Bag bila dostupna za nešto manje od 960 eura, danas košta impresivnih 9700 eura.

No tu su dobre vijesti. Pregledavanje Zarinih novih proizvoda otkriva pravo blago - torbice koje po dizajnu nimalo ne zaostaju za luksuznim modelima.

Zarine torbe koje će biti popularne ove zime

Mini city torba u jarkoj narančastoj boji, sofisticirana crna prošivena torba s detaljem zlatnog lokota, torbica u vječno elegantnoj kombinaciji crne i bijele ili vrlo chic model u smeđoj boji s kontrastno svjetlijim platnenim remenom - koliko god se ova četiri modela razlikuju, toliko su i posebni.

Komadi od platna, odnosno pamučne tkanine, posebno su popularni u jesenskoj sezoni. Kombinacija s detaljima u izgledu kože čini pravi trendi komad koji privlači pažnju. A ultimativni dodatak smeđe torbe za nošenje na ramenu je remen koji se može skinuti, ali i personalizirati.

Skupim dizajnerskim komadima konkurira i mala gradska torba u narančastoj, jednoj od istaknutih trendovskih boja za jesen i zimu, a koja automatski uljepšava baš svaki outfit. Naravno, tu je i klasičan crni model, koji također izgleda puno kvalitetnije zahvaljujući prošivenom izgledu i zlatnom lokotu.

No osim odličnog izgleda dostojnog modela s dizajnerskim potpisom, ove Zarine mini torbe odlikuje pristupačna cijena, niža od 30 eura, što ih zasigurno čini još privlačnijima. Priznajte, već ste osmislili stajlinge uz koje biste ih nosili.