BOHO CHIC

Efektan komad za jesen sa stilom: Zara ima jedan od najljepših kaputa od pletiva

23.10.2023 u 11:30

Bionic
Reading

Kardigan koji izgledom podsjeća na elegantne modele kaputa, zaradio je i poseban naziv - coatigan, a vrlo zanimljiva verzija ovih je dana stigla na police Zare

Padom temperatura ujesen tradicionalno posežemo za više slojeva i ugodnim tkaninama za osiguravanje potrebne topline i udobnosti. Coatigan ili dugi kardigan po uzoru na kaput i ove godine predstavlja idealnu opciju za prelazak u hladne mjesece, što je aktualnom kolekcijom potvrdila i španjolska Zara.

Na njezinim policama ovih se dana ponašao efektan primjerak po cijeni od 50 eura koji će nesumnjivo osvojiti naklonost ljubiteljica mode željnih toplih komada efektnog izgleda.

U cijelosti izrađen od vune, krasi ga praktični detalj džepova, moguće ga je nositi uz detalj remena i u stanju je postati jednim od najstajliš elemenata jesenskih stajlnga.

Zarina verzija coatigana ističe se i zanimljivim printom u jesenskim bojama, a savršeno će se stopiti sa haljinama satenskog sjaja, kako je na svojim stranicama potvrdio omiljeni high street brend iz Španjolske.

  • +2
Zarin pleteni kaput Izvor: Promo fotografije / Autor: promo