novi premium burgeri

Burger King® ima jasan cilj: ponuditi nešto za svačiji ukus

09.08.2022 u 12:06

Bionic
Reading

Royal Pastrami I Royal Cheddar Cheese, impresionirat će sve ljubitelje kraljevskog okusa s novim izvanrednim kombinacijama, pružajući vam na izbor jednu ili dvije pljeskavice.

Oba premium sendviča sadrže mesne poslastice. Royal Cheddar Cheese ekstra sočnu 150-gramsku goveđu pljeskavicu Angus goveda, koja, zahvaljujući vrhunskoj prirodnoj strukturi mesa i pripremom na plamenu razvija najbolji okus govedine, dok King Pastrami burger sadrži blago začinjenu pastrami salamu od 100% junetine. Sočna pljeskavica oplemenjena je sirom koji se topi u ustima, kiselim krastavcima i savršeno uravnoteženim umakom od začinskog bilja i senfa.

Doživljaj okusa zaokružuje hrskava rukola i pahuljasto brioche pecivo.

Sve namirnice su od provjerenih i certificiranih dobavljača najviše kvalitete. Osim toga, Burger King hrana dolazi bez aditiva, konzervansa i pojačivača okusa te bez umjetnih aroma.

Usput, jeste li znali da je Pastrami sušeno i začinjeno meso? Uglavnom je poznato u Americi gdje se kao prava mesna poslastica tradicionalno poslužuje na raženom kruhu.

U svakom slučaju, bez obzira na to držite li se slasnih originalnih mesnih hamburgera ili više volite isprobavati nove, jednako ukusne vegetarijanske varijacije na dobro poznatu temu, možete ih naručiti I preko aplikacije Wolt i uživati u brzoj i pouzdanoj dostavi i sočnim Burger King okusima u udobnosti vlastitog doma.

Burger King® manifesto:

Vjerujemo da prava hrana ima bolji okus.

Zato burgere pečemo na otvorenom plamenu, baš kao i vi u svome dvorištu.

Naše su goveđe pljeskavice od 100% govedine, bez dodataka, bez konzervansa, bez gluposti.

Rajčice i luk svakodnevno se režu u restoranu.

Naša hrana ne sadrži umjetna bojila, arome i konzervanse.

Tako je pripremljen svaki Whopper®.

To je kraljevski standard.

"Uz naziv The Royals vežemo potpuno novu liniju proizvoda koja posebno naglašava univerzalno prepoznato, omiljeno Burger Kingovo iskustvo okusa mesa pečenog na plamenu. Intenzivno smo radili na novim proizvodima i jako smo ponosni na rezultate: dva ekskluzivna vrhunska burgera savršeno odgovaraju našoj postojećoj paleti", rekli su iz Burger Kinga. "Kao i uvijek kod Burger Kinga, presudna je vrhunska kvaliteta i svježina korištenih sastojaka".

Sva Burger King ponuda dostupna je u Burger King restoranima i putem Wolta!