SAVRŠENI TRBUŠNI MIŠIĆI

Britanska glumica izgleda bolje nego ikad: Elizabeth Hurley čak i u studenome nosi bikini

04.11.2020 u 19:13

Bionic
Reading

Elizabeth Hurley poznata je po tome da odlično brine za svoj izgled. Nedavna fotografija u bikiniju samo je još jedan dokaz da zna što radi

Britanska glumica Elizabeth Hurley opet se na svom Instagramu malo hvalila svojim savršenim trbušnim mišićima. Objavila je fotografiju u crvenom bikiniju.

Dvodijelni kupaći kostim savršeno naglašava glumičinu sjajnu liniju, no Elizabeth Hurley nije bila bez motiva kad je napravila objavu na Instagramu – u pitanju je bikini iz njene vlastite kolekcije Elizabeth Hurley Beach.

Glumica, kao i ostatak svijeta, većinu vremena provodi kod kuće i žudi za normalnim danima kad je izlazila s društvom. Naravno, milijunašici nije baš tako strašno biti zatvorena u domu vrijednom oko 50 milijuna kuna. Izolaciju koja je trajala 16 tjedana Elizabeth Hurley provela je s devet članova obitelji u raskošnom domu u Herefordshireu na zapadu Engleske.

'Malo smo radili, nismo dozvoljavali gledanje TV-a do šest navečer. Većinu vremena smo provodili u vrtu. Svi smo sad malo zdraviji. Puno smo jeli, ali smo i dosta radili', komentirala je glumica vrijeme provedeno u izolaciji.

  • +3
Elizabeth Hurley Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Face to Face / Profimedia