LIJEPA TRUDNICA

Branka Bebić otkrila tajnu dobrog izgleda

12.12.2012 u 13:37

Bionic
Reading

Iako je bila misica, a i danas je na glasu kao jedna od najljepših Hrvatica, Branka Bebić Krstulović o izgledu govori pomalo sramežljivo

Branka Bebić Krstulović zablistala je sinoć na hrvatskoj premijera filma 'Hobbit'. Iako u visokom stupnju trudnoće, Branka izgleda i više nego odlično, pa je uspjela zasjeniti mnoge druge poznate dame koje su pohitale vidjeti novi filmski hit.


'Nisam veliki poznavatelj ovakvog tipa filma kao što je Hobbit, ali jako me zanima o čemu je riječ i zato sam došla pogledati film. Puno se o tome govori i piše, film je na neki način fenomen, pa me baš zanima kako će izgledati', rekla nam je Branka uoči premijere 'Hobbita'.

Iako je bila misica, a i danas je na glasu kao jedna od najljepših Hrvatica, o izgledu govori pomalo sramežljivo. 'Ne znam u čemu je tajna mog izgleda… Valjda u načinu života, zadovoljstvu, aktivnosti, obitelji', kaže bivša misica koja s godinama izgleda sve bolje.

Branka će u ožujku po treći puta postati majka, a trudnoća joj ne predstavlja nikakav problem: 'Dobro se osjećam, već sam iskusna trudnica pa znam kako to ide.' Prinovi se najviše raduju njezin suprug Hrvoje Krstulović te sinovi Ante i Niko.

'Svi smo sretni, a djeca se posebno raduju novoj bebi. Spol bebe ne znamo jer ni ne želimo znati. Dakle, želimo da nam to bude iznenađenje. Najvažnije nam je samo da bebica bude zdrava', kaže Branka.