BRILJIRA STILOM

Ona ne griješi: Branka Bebić Krstulović očarala u kombinaciji koja je u prvi plan istaknula njezine vitke noge

22.04.2022 u 10:44

Bionic
Reading

Lijepa Branka Bebić Krstulović kad su u pitanju modni izbori ne zna za greške, pa je ponovno oduševila elegantnom modnom kombinacijom u kojoj je do izražaja došla njezina besprijekorna figura

Branka Bebić Krstulović koja je davne 1994. godine naslijedila krunu od Splićanke Fani Čapalije, i danas se može pohvaliti savršenom figurom pa je za odlazak na svečanu projekciju filma 'Notre-Dame u plamenu', održanoj u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema izgledala kao da je upravo sišla s modne piste.

Uvijek sjajno odjevena, Branka je i ovoga puta potvrdila svoju titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica.

Iako je ne viđamo često, atraktivna supruga vlasnika tvrtke Blitz film & video, Hrvoja Krstulovića, oduševila je besprijekornim modnim izdanjem posve u skladu s njezinim istančanim modnim stilom u kojem prevladavaju ženstveni komadi.

  • +4
Branka Bebić Krstulović Izvor: Pixsell / Autor: Bruno Fantulin/PIXSELL

Za ovu se prigodu odlučila za trendi maslinastozelenu haljinu duljine iznad koljena koju je uparila s efektnim visokim čizmama sitnog leopardskogu uzorka. Ženstvena haljina od pletiva s potpisom Bottege Venete, pokazala se punim pogotkom, a za ovu je impresivnu kreaciju lijepa je Metkovka iskeširala 1800 eura (više od 13 tisuća kuna).

Ova laskava haljina ima voluminozne rukave, a rebrasti struk daje poseban šarm ovoj haljini. Mladenačka frizura i odličan make up zaokružili su ovo izdanje za peticu lijepe brinete, a stajling za pohvalu podignula je statement nakitom i torbicom od svijetle kože.