PRIJEVREMENU

Blizanke Olsen odlaze u penziju

08.11.2013 u 20:40

Bionic
Reading

Prvi su se put pred kamerama pojavile s devet mjeseci u seriji 'Puna kuća', no kako su sve više orijentirane na modnu industriju, blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen tvrde da je njihov povratak u glumačke vode malo vjerojatan

Mary-Kate i Ashley Olsen ostavljaju se glume. Slavne su blizanke to najavile u razgovoru za Women's Wear Daily. Prisjećajući se svoje glumačke prošlosti izjavile su kako se nikada nisu niti osjećale kao glumice.


'Gledajući ono što smo radile dok smo bile mlađe, ne mislim da smo se ikada osjećale kao glumice, jer smo proveli mnogo više našeg vremena iza kamera gradeći naš brend', rekla je Mary-Kate.

'Tijekom odrastanja smo također učile kako se brendirati, ali i ostati vjerne sebi. Čak i kad se pisao scenarij, htjeli smo na to utjecati jer 50-godišnji muškarac ne zna kako razmišlja 10-godišnjakinja. Rado smo surađivale, ali i naučile puno o brandingu i marketingu proizvoda.'

Blizanke Olsen su prvi put stale pred kamere kad su imale devet mjeseci i u ulozi najmlađe kćeri tada kultne televizijske serije 'Puna kuća' koja je trajala punih osam sezona.

'Uvijek sam se, pa čak i kad sam bila dijete dijete, doživljavala poslovnom ženom', kazala je Ashley.

Posljednjih deset godina sestre Olsen grade svoje modne karijere: izgradile su svoj brend kroz tvrtku Dualstar Entertainment Group te pokrenule vlastitu modnu liniju The Row.
Prema pisanju WWD-a, povratak blizanki Olsen u glumu je malo vjerojatan.

'Još se uvijek osjećamo dobrodošle u industriju zabave. Ali to nije ona u kojoj smo sada', rekla je Mary-Kate.