BEAUTY STRUČNJACI SLOŽNI

Blistava koža i s manjkom sna: Ovo je 10 najboljih noćnih krema na tržištu

07.12.2020 u 15:05

Bionic
Reading

Usprkos uobičajenoj beauty rutini vaša koža i dalje izgleda umorno, blijedo i bez sjaja? Kako biste joj povratili zdrav i sjajan izgled nećete pogriješiti ako u svoju rutinu uvrstite bogatu noćnu kremu

Iako noćne kreme nemaju sposobnost skrivanja rezultata manjka sna, njihovo svakodnevno nanošenje prije spavanja pomaže u postizanju zdravog izgleda kože lica, a prema riječima beauty stručnjaka ovih deset noćnih krema pokazalo se najboljima.

Bogata noćna krema za suhu kožu brenda Junglück

Vaša koža u jutarnjim satima izgleda suho i pomalo zategnutom? To je jasan znak da joj je potrebno više vlage. Noćna krema brenda Junglück predstavlja kombinaciju hijaluronske kiseline, aloe vere i arganovog ulja koje pomaže očuvati vlažnost kose, a pritom smanjuje pojave poput crvenila kože. Nakon njezina naošenja, sljedeći dan možete uživati u svježem i blistavom sjaju kože.

Smart Night krema brenda Clinique

Ova noćna krema ne samo da pruža dovoljno njegu za svjež izgled kože lice već joj i pomaže u slučaju oštećenja uz pomoć takozvanog Micrococcus Luteus enzima koji podržava obnavljanje stanica kože.

Preventivna noćna krema za kožne nesvršenosti s potpisom Annemarie Börlind

Ako je vaša koža lica sklona mrljama, brzo se masti i s velikim porama, tada je ova regenerirajuća noćna krema, prema riječima beauty stručnjaka, idealno rješenje jer smanjuje višak stvaranja sebuma. Zbog svoje posebno mikroemulzije, ova noćna krema je meka za nanođenje i nije masna.

Veganska noćna njega brenda Ole Henriksen

Pitate li se može li noćna krema na prirodnoj bazi učiniti da vaša koža izgleda super svježe i preporođeno sljedeće jutro? Biljna alternativa retinolu (Bakuchiol) pruža intenzivnu vlagu, a zahvaljujući koncentraciji AHA kiseline postiže se sjajni učinak.

Revitalift noćna krema brenda L'Oreal Paris

Ako ste se pitali da li noćne kreme pomažu u podizanju crta lica prirodnim putem, noćna krema Revitalift brenda L'Oreal Paris pokazuje kako pro-elastin i ulje sjemenki marelice mogu stimulirati procese prirodnog podizanja kože. Za glatko, regenerirano i osvježavajuće lice nakon svake večeri.

Re-Energizing noćna krema brenda Lavera

Jednostavno se ne možete naspavati previše i to se svako jutro vidi na vašoj koži kad ju pogledate u ogledalu? Ovom noćnom kremom optimalno je podržana obnova stanica kože kako bi se smanjili znakovi umora. Za opuštenu, revitaliziranu i blistavo lijepu kožu u jutarnjim satima.

Toleriane Ultra Night noćni gel brenda La Roche-Posay

Ako ste jedna od onih dama sa iznimno osjetljivom kožom i sve dosadašnje noćne kreme koje ste isprobali rezultirale su alergijskim reakcijama, ovaj nježni noćni gel umirit će vašu nadraženu kožu zahvaljujući sastojku termalne vode, a pritom će smanjiti crvenilo i gorući osjećaj na koži lica.

Vinoperfect noćna krema brenda Caudalie

Ako je vaša koža sklona pigmentnim mrljama, tada je ova noćna formulacija dobar odabir za vašu kožu. Zahvaljujući glikolnoj kiselini koju sadrži, ova krema djeluje poput pilinga i pročišćava vašu kožu od prve noći.

Hydra Zen Nuit krema brenda Lancôme

Kada nakon napornog i stresnog dana svojoj koži poželite podariti wellness tretman, zahvaljujući ovoj kremi izgledat će svježije i već sljedećeg jutra puno opuštenije. Jačanjem zaštitne barijere kože sada je otpornija na stres.

Beneficiance NutriPerfect krema brenda Shiseido

S godinama koža zahtjeva i određene promjene u beauty rutini kako bi se nosila s novim promjenama. Ova noćna krema namijenjena zreloj koži pomaže joj da izgleda i ostane elastična usprkos hormonalnim promjenama.