ZADOVOLJNA IZGLEDOM

Bivša misica otkrila tajnu vitke linije

17.05.2013 u 10:47

Bionic
Reading

Simpatična Ivana Delač Đolo u casual izdanju, majici Zigman s printom i trendi bijelim trapericama posjetila je regionalni sajam mode Perwoll te nam otkrila u čemu se ona osjeća ugodno, gdje kupuje garderobu te čemu može zahvaliti vitku liniju

'Nisam tipična trendseterica. Volim nositi ono u čemu se osjećam ugodno. Imam puno haljina, no ponekad volim malo eksperimentirati, ali na meni nećete vidjeti ništa avangardno', rekla nam je zgodna bivša misica, dodajući kako je više ziheraški tip.

Jako voli eleganciju, a ne bi odjenula vruće hlačice ili bilo što drugo što je prekratko. 'Ipak sam mama, pa ne želim da moj sin jednog dana na internetu gleda kako je mama negdje pokazala guzu', rekla je Ivana.

No ona si svakako može priuštiti kratko i usko jer ima besprijekornu liniju.

'Njegujem tijelo i lice, a već zadnjih desetak godina pazim što jedem. Izbacila sam bijeli šećer i mlijeko jer mi ga organizam odbacuje', kaže Đolo.

Priznala je i kako ne vježba, ali jede umjereno.


'Valjda dok sam zadovoljna s kilogramima, mislim da mi ne treba tjelovježba', otkrila je simpatična Ivana dodajući da je, iako je sada u fazi kada voli decentno i elegantno, ranije eksperimentirala s modom. Nosila je martensice i karirano, imala šiške, bob frizuru, kosu bojala u crveno.

Sada njeguje profinjeni stil, a i na muškarcu, svom suprugu, voli vidjeti odijelo ili dolčevitu.