green city project

Bili smo na zdravom pikniku u centru Zagreba, a vi?

29.04.2019 u 09:45

Bionic
Reading

Uz veliki proljetni piknik u centru grada Delimano je proteklog četvrtka, u sklopu Green City Projecta, obilježio Dan planeta Zemlje. Ovoj hvalevrijednoj inicijativi i cjelodnevnom događanju, Delimano se pridružuje već drugu godinu zaredom, sa ciljem da zajednički pokažu kako u modernom, ubrzanom svijetu živjeti kvalitetno, zdravo i u skladu s prirodom

I kuhanje može slijediti ove ideje, a Delimano je svojim sudjelovanjem u Green City Projectu pokazao da kroz svoje proizvode kupcima pruža rješenje za zdravu i ukusnu kuhinju, potiče pripremu svježih, sezonskih obroka, te brine o sveukupnoj kvaliteti življenja.

Delimano je posjetitelje Green City Projecta razveselio live kulinarskim show-om, na kojem su svoju kreativnost i umijeće pokazale food blogerice i Delimano ambasadorice - Kristina Šaško @pinchofamour, Vinka Tresić @veganica_hr i Jasmina Čaušević @whoishungry. Pripremale su se fine delicije s roštilja i osvježavajući kreativni napitci u NutriBulletu.

Kod Delimano zdravog kutka posjetitelji su mogli degustirati slasne zalogaje i iz prve ruke uvjeriti se u jednostavnost i praktičnost pripremanja obroka što je često idealan odabir za mlade, moderne obitelji, ali i sve one koji žive brzim stilom života, i istovremeno misle na svoje zdravlje!