ZIMSKI BUVLJAK U HEINZELOVOJ

Bazaar ponovno u Kvartu

07.11.2012 u 10:54

Bionic
Reading

Zimsko izdanje najpoznatijeg urbanog buvljaka u Hrvatskoj, sezonski prigodno nazvanog Winter Bazaar, održat će se u subotu, 15. prosinca od 11 do 18 sati u prostoru Kvarta (stara klaonica u Heinzelovoj) uz besplatan ulaz

U dosadašnja tri izdanja – proljetno, ljetno i jesensko – Bazaar se izdvojio kao daleko najveća, najposjećenija i najuglednija ovakva manifestacija u nas.

Samo na posljednjem Bazaaru održanom 6. listopada sudjelovalo je oko 200 izvođača, a prostor Kvarta tog je dana posjetilo gotovo 3.000 ljudi birajući između rijetkih primjeraka vintage odjeće, obuće i nakita, odličnih komada retro namještaja, restauriranih fotelja i stolica, industrijskih lampi, starih škrinja, kovčega, različitih sitnih detalja poput kristalnih pepeljara, mini ventilatora i slično. No prije nego market, Bazaar je primarno platforma za mlade umjetnike, umjetničke grupe, dizajnere i kreativce koji imaju priliku predstaviti svoj proizvode. Zamisao Bazaara je da se održava subotom uz cjelodnevno druženje na kojem možete popiti i pravu tursku kavu, probati kolače, slastice, vegansku hrana i ostale delicije.

Naposljetku, značenje Bazaara za našu umjetničku i kreativnu scenu prepoznali su i mnogi portali i blogovi posvećeni lifestyleu i modi koji su ga uvrstili među najvažnije događaje u nas.