RUŽIČASTA RASKOŠ

Barbie kuća osvanula na Airbnbu i postala viralni hit; pogledajte kako izgleda

29.06.2023 u 11:11

  • +11

Barbie kuća u Malibuu

Izvor: Profimedia / Autor: Airbnb/Hogwash Studios/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Novost za sve obožavatelje 'najcool' lutke iz američke kompanije Mattel - Barbiena kuća iz snova smještena u Malibuu dostupna je za iznajmljivanje na Airbnbu

Barbie će provesti nekoliko dana daleko od svoje kuće iz snova u Malibuu jer se mora jako dobro pripremiti za premijeru filma koja će se održati 21. srpnja. Film o najpoznatijoj lutki na svijetu, s Margot Robbie i Ryanom Goslingom u glavnim ulogama, nastao je pod redateljskom palicom Grete Gerwig, a ona sa suprugom, Noahom Baumbachom, također potpisuje scenarij ovog filma koji će nesumnjivo postati veliki ljetni hit na kinoblagajnama.

  • +12
Barbie Izvor: Profimedia / Autor: Mattel/Warner Bros / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ususret premijeri Barbie je 'okačila' svoj Malibu Dream Home na Airbnb za najveće obožavatelje; jedno noćenje za dvoje gostiju koje će ugostiti Ken i koji će svoju rezervaciju moći izvršiti od 17. srpnja u 19 sati.

Budući da Barbie neće biti prisutna, Ken je iskoristio priliku i dao svoj pečat kući. Primjetan je u dekoraciji, u komadima koji obilježavaju dom i, naravno, prisutne su i klizaljke! Ali ono što se nije usudio promijeniti je boja zidova, na kojima je i dalje prepoznatljiva ružičasta, koju Barbie najviše voli.

Kuća se nalazi u Malibuu (Kalifornija, Sjedinjene Američke Države), 40 minuta vožnje udaljenom od Los Angelesa, i nudi zapanjujući pogled na obalu. Za najam će biti dostupna u noći s 21. na 22. srpnja samo za jednu noć i za dvije osobe. Najam Barbie kuće potpuno je besplatan, što je odluka Kena koji više cijeni surfanje od matematike.

Barbiena kuća iz snova ima pogled na more, bazen, klimu, WiFi... Kad dođete u nju, prođite kroz Kenovu garderobu kako biste pronašli odjeću za plažu, zaplešite na podiju ili uzmite gitaru i odsvirajte svoje omiljene pjesme, okupajte se u infinity bazenu ili ponesite kući suvenir - vlastiti set klizaljki te žute i ružičaste boogie daske. Sve što trebate je prijaviti se od 17. srpnja u 19 sati na airbnb.com/kendreamhouse, a gosti su sami odgovorni za prijevoz do Malibua.