FASHION GURU:

Bandićeva pulenica odjenula haljinu kakvu nismo vidjeli još od Burde iz '83.

  • 28.11.2019 u 12:50

  • Bionic
    Reading

    Naš modni kritičar Fashion Guru pozabavio se stajlinzima naših političarki u Saboru. I dok je pohvalio modni odabir ministrice poljoprivrede Marije Vučković, outfit zastupnice Marije Puh nije ga nimalo impresionirao

    Bandićeva pulenica pokušava unijeti malo svježine u tmurni Sabor svojim stajlingom.

    Otkako je gospodična Marija Puh prešla kod Milana Bandića, malo je uložila i u svoj stil, no svejedno ovakve modele haljina nisam vidio još od Burde iz '83. Da je boja breskve in, svi bi je nosili - imala je svoj pokušaj u toj boji i Severina, a znamo da je to ispalo loše!

    Marija Puh Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

    Ako ovu boju ne može isfurati ni Severina, što onda reći o zastupnici Puh. Da stvar bude gora, ni kroj haljine nije nimalo laskav, ali ako ništa, barem joj naočale dobro stoje.

    Za razliku od Puh, sva sreća da u Saboru ipak netko koliko-toliko izgleda pristojno.

    Lepršava modna kombinacija ministrice Marije Vučković za aktualno prijepodne Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

    Ne znam baš koliko je nova ministrica Vučković napravila za poljoprivrednike, ali barem je ljepša od prijašnjeg ministra poljoprivrede. U Saboru ima nekoliko političarki koje se vole modirati, naravno ne koliko naša trenutačna predsjednica, koja skuplja bodove u Hercegovini, ali te je političarke prate koliko mogu u njezinom ženstvenom koraku.

    Ministrica Marija Vučković malo iskače iz tih kalupa. Frizura joj je ležerna, istina mogla bi biti i bolja, ali to barem nadoknađuje lepršavom haljinom.

    Više bi doduše trebala poraditi na pokretu i poziranju jer, ovako kako ju je uhvatio fotograf, rekao bih da se baš ne snalazi u Saboru kao što se snalazi ispred ormara.

    Sigurno će je sada njezini muški kolege zezati, ali ne komentiram previše muške političare jer su toliko neatraktivni i na granici seljaštva da stvarno nema potrebe da se živciram gledajući ih. Zato su mi političarke uvijek draže - kako god bile obučene, izgledaju bolje od njih.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.