FASHION GURU

Teatralnom haljinom Ana Gruica nije pogriješila, ali frizura i šminka trebale su biti drugačije – ili joj je inspiracija bila Zlurada

  • 25.11.2019 u 12:09

  • Bionic
    Reading

    Dodjela Nagrada hrvatskog glumišta uvijek je izvor veselih stajlinga, rekao bih, kako i priliči prigodi - teatralnih. Okupi se sva glumačka svita, a i neki koji ne bi trebali biti ondje, ali ih se, eto, iz ovih ili onih razloga mora pozvati. No da se osvrnem na goste

    Koliko sam primijetio, crveno je bilo itekako popularno; kao i obično, kad je riječ o crvenom tepihu, poznati se late crvene boje. A sad, pitanje je koliko je to bilo uspješno ili ne. Rekao bih - 50:50.

    Nacionalni baletni prvak Tomislav Petranović odlučio se za crveno odijelo. To je dobar izbor boje, ali izvedba baš i nije zadovoljavajuća.

    Slažem se da je crveno odijelo izvrstan izbor, ali odjenuo je odijelo koje je broj premalo, što se vidi po predugačkim rukavima i preuskim hlačama, pa se zato kompletno izvitoperilo. To bi mi bilo idealno za odlazak u neki klub/diskać, a ne na dodjelu nagrada u svoju matičnu kuću.

    Naravno da cijelom tom stajlingu ne pridonose i gležnjače kojima je potencirao cool i neobavezan odjevni trenutak. Mišljenja sam da odijelo ipak zaslužuje bolju formu, pa makar bilo i crveno.

    Nešto bolja crvena varijanta je na našoj glumici, misici i manekenki Ani Gruici. Ona se odlučila za crvenu haljinu, zanimljivih i već viđenih rezova, ali i dovoljno teatralnu za ovu prigodu.

    Pokazala je manje kože no inače. Znala je ona birati smjelije kombinacije, ali je ovoga puta stala na loptu. Bilo je tu puno muslina, valjda se vodila onom bolje da ima nego da nema, a kosu je ful ispeglala te usne dobro 'nalarfala', da ne bi netko pomislio da ih nema.

    Po meni je uz ovaj stajling trebala ići mekša frizura, kao i blaži make-up, tako da omekša cijelu ovu kombinaciju, ili joj je inspiracija bila Angelina Jolie kao Zlurada.

    NAGRADA HRVATSKOG GLUMIŠTA

    Glumice na crvenom tepihu: Poznate dame donijele dašak holivudskog glamura u HNK

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.