nosi ih dakota johnson

Balerinke su osvojile svijet, a ovom je modelu tako teško odoljeti

27.03.2024 u 14:40

  • +3

Dakota Johnson

Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Poznata glumica Dakota Johnson snimljena je u Rimu, a u gradu koji odiše ljubavlju prošetala je balerinke u koje se zaljubio cijeli modni svijet

Crvene je cipelice proslavila Dorothy noseći ih u Ozu, a Rimom u svojim crvenim balerinkicama šeta i holivudska glumica. Dakota Johnson doputovala je u Rim, a njezinim stylingom dominirale su cipele čijim je odabirom pokazala da prati trendove u svijetu mode.

Popularna glumica nije odoljela trendu balerinka koje su se na modnu scenu vratile u punom sjaju i s puno raznih varijacija, a odabrala je baš one u boji sezone - jarko crvenoj!

Lakirane crvene balerinke s prekriženim remenčićima pronašla je u brendu koji u posljednje vrijeme diktira trendove. Naravno, riječ je o brendu Alaïa!

Uz to, nosila je karirani kaput te običan bijeli t-shirt i crne traperice, a od dodataka je odabrala sunčane naočale i veliku Gucci bucket torbu od baršuna. S obzirom da je čitav outfit u neutralnim tonovima, crvene balerinke sjajno su rješenje pri razbijanju monotonije kombinacije.

Ulicama glavnog grada Italije prošetala je u društvu svog prijatelja Alessandra Michelea, inače bivšeg kreativnog direktora luksuzne modne kuće Gucci s kojim je surađivala tijekom godina jer je glumica i inače poznata kao velika ljubiteljica Guccija. 

Ranije ovog tjedna viđena je u efektnim Gucci hlačama sa suptilnim logom koje je kombinirala uz jednostavnu crnu majicu kratkih rukava, bejzbolsku šiltericu te crvenu lakiranu torbu s potpisom talijanskog brenda.

  • +3
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / COBRA TEAM / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA