ZVIJEZDA BEZ GRANICA

Anthony Hopkins šokirao je stanovnike velškog gradića

06.01.2013 u 12:14

Bionic
Reading

Oskarovac je iznenadio bračni par, stanovnike grada Port Talbota u kojem je odrastao, kad je nenajavljeno upao kod njih na šalicu čaja i s prijedlogom da otkupi njihovu kuću

Sedamdesetpetogodišnji glumac stigao je u velški gradić u skupocjenoj limuzini, u pratnji supruge Stelle i dvojice tjelohranitelja te je tijekom iznenadnog posjeta ležerno upitao Chrisa Trainora i njegovu suprugu Carly Culver može li razgledati njihovu kuću.

Zabavljeni dolaskom holivudske zvijezde, supružnici su ga pozvali da razgleda kuću te je ostao pola sata, slikao se s vlasnicima i raspitao je li kuća na prodaju. Pozvao je vlasnike da ga posjete u njegovoj vili u Malibuu.

'Pogledao sam kroz prozor, a vozač mi je rekao da je dovezao Anthonyja i njegovu suprugu u London. Tada je Hopkins provirio glavom kroz prozor i rekao: 'Kako ste?'. Znao sam od prijašnjeg vlasnika da je Anthony rođen u kući i da je niz godina živio u njoj pa sam ga pozvao unutra. Razgledao je kuću i rekao mi da je rođen u sobi moje dvogodišnje kćerke Poppy. Definitivno ću razmisliti o njegovoj ponudi. Bio sam šokiran posjetom, no on je puno značio Hopkinsu. Drago mi je da je posjetio mjesto u kojem je rođen', kazao je Chris Trainor.

Hopkins je otkrio da je upravo u Port Talbotu, gdje je njegov otac radio kao pekar, doživio prvo glumačko iskustvo. Također, odrastanju u gradiću zahvaljuje i inspiraciju za portretiranje serijskog ubojice Hannibala Lectera u trileru 'Kad jaganjci utihnu'.

'Lecter je sofisticiran i obrazovan i zna biti neodoljivo šarmantan, ali bio je sposoban za nanošenje boli bez ikakve grižnje savjesti. To me podsjetilo na odlazak zubaru dok sam bio dijete', objasnio je Hopkins