vječna elegancija

Anne Hathaway bio je dovoljan odličan kombinezon da servira dva vruća trenda

26.02.2024 u 09:03

  • +3

Anne Hathaway

Izvor: Profimedia / Autor: LISA OCONNOR/AFF-USA.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Anne Hathaway istaknula je dva trenda u Valentinovom kombinezonu sa svjetlucavim šljokicama na dodjeli nagrada Independent Spirit 2024.

Anne Hathaway doslovce je blistala na crvenom tepihu tijekom dodjele nagrada Independent Spirit 2024. u Los Angelesu. Za tu glamuroznu prigodu odlučila se za dojmljiv sjajni kombinezon prekriven šljokicama, čiji dizajn potpisuje modna kuća Valentino. S visokim ovratnikom, bez rukava, istaknutim strukom i lepršavih širokih nogavica, kombinezon je bio pun pogodak za slavnu glumicu.

A iza njezinog stajlinga i ovaj put stoji dugogodišnja stilistica Erin Walsh, također poznata po odijevanju zvijezda kao što su Selena Gomez, Jessica Alba i Eva Mendes.

Dobar stajling glumica je popratila jednako dobrom frizurom, onom koja je baš uvijek u trendu – ravnom kosom s ovalno oblikovanim šiškama - a make-up je uključivao nježno ružičasto rumenilo i ruž na usnama u istom tonu.

Ovaj glumičin odabir ide u korak s najnovijim trendom monokromatskih nijansi koje su doživjele svoj veliki trenutak na pistama Guccija, Chloé i Carvena za proljetnu sezonu 2024. A da je klasična elegancija popularnija no ikada, potvrdile su i jednostavne, pročišćene i jasne kombinacije i palete boja među uzvanicima nedavnih Zlatnih globusa i dodjele nagrada Screen Actors Guild.

Meryl Streep, Anne Hathaway i Emily Blunt Izvor: Profimedia / Autor: George Pimentel for / Shutterstock Editorial / Profimedia