odvažno izdanje

Ana Gruica Uglešić ima tako laskavu haljinu, a nosi je uz ravne sandale koje idu uz baš sve

20.06.2023 u 11:34

Bionic
Reading

Luksuzni splitski resort Le Méridien Lav obilježio je početak još jedne ljetne sezone velikom tradicionalnom proslavom koja je okupila brojna poznata lica. Među njima bila je Ana Gruica Uglešić koja je poglede privukla stajlingom

Velebna proslava luksuznog resorta Le Méridien Lav bila je posvećena Splitu s kojim je više od pet desetljeća neraskidivo povezan. U čast Lavu i Splitu uz koji ih vežu brojne lijepe uspomene proslavi su prisustvovale i brojne osobe iz društvenog i javnog života. Bili su tu Fani Čapalija, Anamarija Asanović, Sonja Dvornik, Ivo Perkušić, Monika Sablić, Vlaho Arbulić, Mia Matić i brojni drugi.

Među brojnim uzvanicima posebnu pažnju je privlačila Ana Gruica Uglešić. Splitska glumica i fitness trenerica, inače ljubiteljica zavodljivih i upečatljivih stajlinga koji su često na samoj granici modne hrabrosti i ovog puta je odabrala kreaciju koja garantira privlačenje pažnje i pogleda.

  • +36
Le Méridien Lav obilježio početak ljetne sezone Izvor: Licencirane fotografije / Autor: John Pavlish i Vjeko Bilota)

Izbor je pao na crvenu maksi haljinu ukrašenu vrlo trendi cut-out prorezima koji su davali posebnu dozu zavodljivosti. Ana, koja je ovog puta bila u društvu prijatelja, doslovce je blistala u dugoj haljini prekrivenoj šljokicama. Iako maksi kroja i dugih rukava, haljina je je zahvaljujući zavodljivim izrezima otkrivala gola leđa, vitak struk i noge.

Uz preplanulu put, šljokičastu haljinu i kosu skupljenu u dugu, visoku modernu verziju pletenice, Ana je ljetni stajlign zaokružila vječnim modelom ljetnih sandala – ravnim modelom s tankim remenčićima ukrašenim zakovicama. Nema sumnje, ove sandale idu na sve, do traperica pa do glamurozne i vrlo efektne haljine.

  • +5
Ravne i udobne sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo