MODNA KLASIKA

Ni Jennifer Aniston nije odoljela hit cipelama

27.09.2016 u 15:34

  • +3

Jennifer Aniston

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Nakon dužeg izbivanja iz javnosti, Jennifer Aniston pojavila se u još jednoj u nizu klasičnih kombinacija, ovoga puta upotpunjene popularnim natikačama s Gucci potpisom

Nakon što je svijetom odjeknula vijest o raspadu Brangeline, Jennifer Aniston odlučila se nakratko povući iz javnosti, no u nedavnom boravku u New Yorku djelovala je sasvim neopterećeno medijskim napisima u standardnom casual izdanju.

Ova 47-godišnja zvijezda viđena je u odlasku iz svog njujorškog apartmana odjevena u klasične odjevne komade kojima je godinama vjerna pri stvaranju svakodnevnih stajlinga.

Nakon što je ljetnu sezonu provela u omiljenim sandalama s punom petom dizajnera Stuarta Weitzmana i modne kuće Burberry, ulaskom u jesensku sezonu Jennifer se odlučila za popularan par natikača s potpisom Gucci.

Ove natikače, koje se u prodaji nalaze za nešto više od četiri tisuće kuna, dolaze kao logičan dizajnerski slijed nakon mnoštva verzija kultnih Gucci loaferica s detaljem konjskih uzdi.


Gucci natikače Jennifer je vješto kombinirala s udobnim trapericama ravnog kroja nogavica, običnom crnom majicom i satenskom bomber jaknom.

I ovom kombinacijom Jennifer je dokazala svoju naklonost prema klasičnim komadima kojima je pridodala jednako klasičnu, crnu Chanel torbicu s metalnim remenom, sunčane naočale Toma Forda i bež šešir.

Uz navedene modne dodatke, Jennifer se prigodno odlučila za nošenje ogrlice ukrašene privjeskom talismana u znaku plavog oka.