tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+4
Pula
+6
Rijeka
+7
Zadar
+9
Split
+13
Dubrovnik
+12

FESTIVALSKI TRG

Filmski znalci 'na kafi' sa sudionicima Sarajevo Film Festivala

Datum objave:
8.7.2012 18:00

Zadnja izmjena:
8.7.2012 18:26

Nakon prijave za Sarajevo Talent Campus, redateljica Jelena Gavrilović i scenaristica Tanja Šljivar počele su rad na filmu 'Nešto slatko'. Gavrilović je kazala da su tijekom dvaju mjeseci u Sarajevu doživjele prelijepo iskustvo.

'Razvijajući ideju o filmu željele smo prikazati duh koji se nalazi u socijalističkim zgradama koje postoje na teritoriji bivše Jugoslavije. Bez obzira na to iz kojeg grada bivše države dolazite, postoje mjesta koja vas posjećaju na vaš rodni grad', kazala je Gavrilović dodajući da su nastojale ispričati priču o odrastanju u Sarajevu i doživljavanju glavnog grada BiH.

Film je snimljen za tri dana, a govori o desetogodišnjoj djevojčici Eni, koja vrijeme provodi s drugom Adom.

Na produkciji filmova 'Nešto slatko' i 'Kružni tok', koji će biti prikazani u ponedjeljak i petak u Ljetnom kinu !hej, radila je producentica Milena Džambasović.

Program 'Kafa sa...' organizira se s ciljem uspostavljanja veze između gledatelja, studenata i međunarodnih filmskih umjetnika i filmskih profesionalaca.

Uz svakodnevnu kavu i neformalne razgovore, svima onima koji to žele u festivalskim danima pruža se jedinstvena prilika da porazgovaraju s nekima od najuspješnijih protagonista filmske industrije danas.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Pratite li zbivanja na Sarajevo Film Festivalu?
Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr