tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
+6
Pula
+11
Rijeka
+13
Zadar
+5
Split
+15
Dubrovnik
+12

24 SATA PROVODA

Pogledajte kako se partija u Sarajevu

Osim filmskog programa, u petak navečer Sarajevo je otvorilo i sezonu partijanja. Večer je počela specijalnom zabavom za goste u rezidenciji Konak, gdje je uz potoke šampanjca i koktela upriličen i vatromet, a nastavila se uz koncert hrvatskih glazbenika poznatih pod imenom 2Cellos

Datum objave:
23.7.2011 22:24

Zadnja izmjena:
24.7.2011 10:43

Apsolutno je nemoguće za vrijeme filmskog festivala u Sarajevu pogledati sve filmove, a još je manje moguće obići sva zanimljiva mjesta koja nudi noćni provod.

Nakon svečane projekcije filma Akija Kaurismäkija, u petak navečer organiziran je party ispred legendarne sarajevske rezidencije Konak. Impresivan park za tu je prigodu dodatno bio uljepšan raznobojnim reflektorima, mnogobrojnim šankovima i pristojnom glazbom. Priliku za druženje i vatromet u čast otvorenja SFF-a nisu propustili ni specijalni gosti festivala - Wim Wenders, Emil Tedeschi i mnogi drugi, kao ni domaćin i direktor festivala Mirsad Purivatra.

Kako nije bilo dovoljno vremena za obići sve zanimljive lokacije u gradu, odluka je pala na odličan dubrovački bend Gruhak koji je u Slogi izveo repertoar kultnih Indexa, a potom na koncert hrvatskih glazbenika 2Cellos koji su u Domu mladih otvorili Heineken Music Stage. Luka Šulić i Stjepan Hauser oduševili su sarajevsku publiku i izvedbama pjesama Red Hot Chili Peppersa i Green Daya, koje se ne nalaze na objavljenom albumu.

Nađete li se u Sarajevu tijekom sljedećih tjedan dana, ne zaboravite osim filmskog dobro proučiti i noćni program.Videopriloge sa Sarajevo Film Festivala donosimo u suradnji s prijateljskim portalom Depo.ba

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Pratite li zbivanja na Sarajevo Film Festivalu?
Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr