roman@tportal.hr 2012

ROMAN@TPORTAL.HR

Danas doznajemo dobitnika književne nagrade tportala

Književna nagrada roman@tportal.hr dodjeljuje se petu godinu zaredom, a ovogodišnjeg pobjednika ili pobjednicu, koji će dobiti nagradu vrijednu 100 tisuća kuna, doznat ćemo večeras u 20 sati na svečanom proglašenju u zagrebačkom Kinu Europa

Proglašenje pobjednika održat će se u predvorju Kina Europa i svi koje zanima književnost i roman pozvani su da dođu podržati finaliste: Luku Bekavca, autora romana 'Drenje', Ivicu Đikića koji je napisao 'Sanjao sam slonove', Gorana Ferčeca, autora romana 'Ovdje neće biti čuda', Zorana Ferića i njegov 'Kalendar Maja' te Sibilu Petlevski s romanom 'Bilo nam je tako lijepo'.

Uoči proglašenja pobjednika kojeg će odabrati žiri kojim predsjeda Ana Grbac, a članovi su mu još Tomislav Brlek, Gordan Duhaček, Igor Mandić, Katarina Luketić, Miroslav Mićanović i Jadranka Pintarić, bit će prikazan kratki video u kojem se predstavljaju svi finalisti, a isti video možete pogledati ranije na tportalu.Pozivamo vas da se pridružite proglašenju pobjednika večeras u 20 sati u Kinu Europa, a nakon što doznamo tko je ovogodišnji laureat očekuje nas koncert Vlade Divljana i Ljetno kino big banda.

Upozorenje:
Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike. Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr