ŽENSKO PISMO

Kratke priče u povodu Zagorkinog rođendana i Dana žena

28.02.2012 u 12:02

Bionic
Reading

U povodu Zagorkina rođendana i Međunarodnog dana žena, Centar organizira Festival Kratka priča je ženskog roda, na kojem će se pročitati petnaest najuspješnijih priča

U cilju promicanja ženskog stvaralaštva, Centar za ženske studije raspisao je Natječaj Kratka priča je ženskog roda s temom 'Žene, oskudica i obilje'. Na Natječaj je pristiglo 138 priča, a prosudbena komisija u sastavu: Darija Žilić, Iva Grgić Maroević, Nataša Petrinjak, Rada Borić, Renata Jambrešić Kirin i Vera Vujović, u najuži je izbor uvrstila njih 30.

U povodu Zagorkina rođendana i Međunarodnog dana žena, Centar organizira Festival Kratka priča je ženskog roda, na kojem će se pročitati petnaest najuspješnijih priča.

Na Festivalu će biti dodijeljene i tri jednako vrijedne Nagrade za kratku priču Nela Milijić, a događanje će biti popraćeno glazbom kantautorice Nine Romić i jazz izvedbama Darije Žilić.

Kratka priča je ženskog roda održat će se u petak, 2. ožujka u VIP clubu, na Trgu bana Jelačića 9 od 19 sati, a ulaz je besplatan.

Svih 30 priča bit će objavljeno na stranici http://www.kratkaprica.bloger.hr/