U SJEĆANJE NA LEGENDU

Otvara se Centar za glumce 'Robin Williams'

24.09.2016 u 14:43

Bionic
Reading

Teško je povjerovati kako je prošlo već dvije godine od smrti jednog od najboljih komičara svih vremena, Robina Williamsa. Zaklada SAG-AFTRA uskoro će otvoriti obrazovni Centar za glumce 'Robin Williams' (Center for Actors, Broadcasters and Recording Artists) u New Yorku u čast legendarnog glumca

Robin Williams će 5. listopada u New Yorku dobiti svoj Centar za glumce, televizijske kuće i glazbenike. Kinodvorana od 370 kvadratnih metara sa 154 sjedala imat će ekran od gotovo osam metara dijagonale i bit će opremljena raznom visokom tehnologijom.

Gosti će na otvorenju imati prilike gledati intervju s glumcem iz 2003., 'Razgovor s Robinom Williamsom', nakon čega će njegovi najbliži prijatelji i kolege govoriti o njemu i njegovom radu. Među njima bit će Whoopi Goldberg, Billy Crystal i Hank Azaria.


SAG-AFTRA je nacionalna organizacija koja članovima sindikata širom SAD-a pruža besplatne programe već više od 30 godina. S novim Centrom za glumce 'Robin Williams' imat će dva stalna vrhunsko opremljena prostora za glumce na istočnoj i zapadnoj obali SAD-a.

Centar 'Robin Williams' pružat će obrazovanje za više od 40.000 djelatnika televizijskih kuća te glumaca i glazbenika.