NATAŠA JANJIĆ

'Istina je, odlazim iz Gavelle'

11.09.2013 u 15:11

Bionic
Reading

'Nadam se nekim novim počecima, ljudima, suradnjama, novim scenama, žanrovima i izazovima, pa čak i predahu, koji mi se u ovom trenutku čine važniji od sigurnosti i doživotne izvjesnosti koje nosi pozicija zaposlenika jedne kazališne kuće', navela je glumica kao razloge odlaska iz ansambla Gavelle

Nakon sedam godina rada u zagrebačkoj kazališnoj kući Gavella, glumica Nataša Janjić donijela je odluku da ostavi iza sebe jedno životno poglavlje i upusti se u nove poslovne izazove.

Uspješne i zanimljive uloge u prošloj sezoni u Gavelli ostvarila je u predstavama 'Tartuffe', 'Fine mrtve djevojke' i 'Candide ili optimizam'. Objasnila je kako se oprostila od poznatog kazališta.

'Istina je da sam u procesu odlaska iz radnog odnosa, ali nije u pitanju nikakav naprasan prekid.

Zbog snimanja filma u inozemstvu u trajanju od mjesec dana za predstavu 'Candide' dobila sam zamjenu, ali sve ostale predstave redovno ću igrati do kraja sezone. Odluku da više ne želim biti zaposlenik kazališta donosila sam dvije godine, jer u ovim kriznim vremenima nije nimalo laka. Period od sedam godina, koliko sam bila u Gavelli, jedan je lijepi ciklus i ovaj odlazak za mene znači isključivo svojevrstan rad na sebi kao glumcu.

Nadam se nekim novim počecima, ljudima, suradnjama, novim scenama, žanrovima i izazovima, pa čak i predahu, koji mi se u ovom trenutku čine važniji od sigurnosti i doživotne izvjesnosti koje nosi pozicija zaposlenika jedne kazališne kuće', kazala nam je glumica.