turneja '35 za 35'

Hladno Pivo najavljuje posljednji koncert prije neodređeno duge pauze

31.08.2022 u 10:50

Bionic
Reading

Nakon što su u svibnju godine bez problema rasprodali ovaj prostor Hladno Pivo su odlučili čakovečke 'Lepe dečke' uvrstiti i kao jedan od posljednjih koncerata na njihovoj '35 za 35' turneji

U Čakovcu će se, na posljednjem tamošnjem nastupu prije neodređeno duge pauze, ukazati u subotu, 24. rujna. Kako je u svibnju gomila fanova ostala bez svoje ulaznice, Hladno Pivo se vraćaju na otvoreni prostor pivovare "Lepi dečki" u Čakovcu, na posljednju rundu u sklopu turneje, a to će ujedno biti i zadnji i ekskluzivni koncert u tom dijelu Hrvatske.

Podsjetimo, grupa Hladno Pivo nedavno je najavila dužu koncertnu pauzu, na koju ide nakon velike i izuzetno uspješne godine kojom obilježavaju 35 godina rada. Koncerti koje najavljuju u rujnu i listopadu posljednji su za jedan duži vremenski period, a u narednim godinama Mile Kekin posvetit će se solo karijeri dok će ostatak banda nastaviti zajednički rad kroz svoj Guerilla Mainstream projekt.

Izvor: Društvene mreže

Ulaznice za koncert u Čakovcu u prodaju kreću u srijedu, 31. kolovoza u 9:00 u prodajnom sistemu Eventim. Cijena im iznosi 100 kn u pretprodaji, odnosno 120 kn na dan koncerta. Od petka 2. rujna ulaznice će biti dostupne i u pivovari "Lepi dečki".