punk-folk-wellness

Brkovi razvalili Diskont

16.11.2023 u 13:15

Bionic
Reading

Stvorili su vlastiti glazbeni žanr, uskoro slave 20 godina postojanja, a Dom sportova rasprodat će a da ne trepnu okom. Ovotjedni, pomalo kaotičan diskontni nastup, pripao je Brkovima. Spremni za punk-folk-wellness session?

Brkovi su svoj dućanski live nastup otvorili 'Bauštelom', publici omiljenoj stvari sa svježeg, osmog studijskog albuma 'Krvava novčanica'. Uslijedio je 'Hormon sreće', a bend se potpuno (o)pustio na zadnjoj pjesmi 'Samo pijan mogu'. Zbog nje je frontmen Shamso69 završio na podu te i Diskontu pokazao zašto su Brkovi jedni od glavnih zabavljača na domaćoj glazbenoj sceni.

Nova glazbena emisija Diskont zajednički je projekt Iskona i Rock&Off. Na tjednoj bazi ugošćuje naše talentirane glazbenike u veselom interijeru retro marketa. Brkovi su treći po redu izvođači u Diskontu, kojoj su prethodili riječki indie miljenici Jonathan, velikan s trap scene Bore Balboa i Je Veux.

Osim na YouTubeu, Diskont se može pratiti u prvoj hrvatskoj digitalnoj videoteci 'Rock&Off' na Iskonovim TV platformama. Pristup videoteci besplatan je svim korisnicima, koji ujedno mogu prvi pratiti nove epizode Diskonta srijedom navečer.

Diskont je nastao u koprodukciji Iskona i Rock&Off, inspiriran sličnim međunarodnim konceptima koji se bave glazbenom promocijom putem digitalnih kanala. Specifičan je po tome da se puno pažnje ulaže u kvalitetu audio zapisa, ali i po samom konceptu te interijeru marketa u kojem su smješteni domaćom glazbom inspirirani proizvodi i akcije.

Izvor: Društvene mreže