još u razvoju

Googleov Allo stiže i na stolna računala

26.02.2017 u 07:52

Bionic
Reading

Uz mobilno izdanje, Googleova aplikacija za brbljanje uskoro će dobiti i novu inačicu namijenjenu stolnim računalima. Kad točno? Ne zna se

Googleov dopredsjednik za komunikacijske proizvode Nick Fox u objavi na Twitteru je pokazao kako izgleda desktop verzija aplikacije Allo, koja je još uvijek u razvoju. Čini se kako je u pitanju web aplikacija za Googleov Chrome, što znači kako bi mogla funkcionirati na više operativnih sustava i platformi, uključujući naravno i Chromebookove.

Za Allo, koji se na tržištu mora nositi sa žestokom konkurencijom aplikaicja kao što su Line, Facebook Messenger, WhatsApp i druge, u Googleu kažu kako je integriran s digitalnim pomoćnikom temeljenim na umjetnoj inteligenciji Assistantom, što omogućuje pretraživanje interneta, prijevode i zakazivanje sastanaka u sklopu aplikacije, između ostalog.

Na uređajima s operativnim sustavom Android možete također brbljati izravno s Assistantom kako bi pretraživali fotografije i postavljali alarme.

Buduće izdanje Alloa za stolna računala trebalo bi pomoći u širenju izvan domene pametnih telefona i tablet računala. Datum od kada će novo izdanje biti dostupno zasad nije poznato.

Više: Mashable