POVRATAK 'POD' GOOGLE

Ovo su vjerojatne karakteristike novog HTC Nexus mobitela

28.06.2016 u 14:03

Bionic
Reading

Baš kako su glasine iz ožujka i sugerirale, HTC priprema vlastite uređaje za Googleovu Nexus liniju. Prema svježim informacijama, nasljednik modela Nexus 5X stigao bi upravo iz pogona ove kompanije

Za sada nema govora o perjanicama, prema navodnim tehničkim karakteristikama modela. On bi trebao predstavljati nekakvu osnovu ponude iz Googleove trgovine, saznaje Android Police.

5-inčni uređaj bi trebao stići sa zaslonom razlučivosti 1.080p, a srce bi mu činio neimenovani četverojezgreni 64-bitni čip. Tu je još 4GB radne memorije te baterija od 2.770mAh, kao i 32GB spremišnog prostora.


Kamerice bi trebale biti od 12MP i 8MP, a na stražnjoj strani uređaja trebao bi se naći i čitač otiska prstiju. Navodno će uređaj više ličiti na Desire liniju iz HTC-a, nego li perjanicu HTC 10.

HTC bi u skorije vrijeme trebao otkriti više uređaja namijenjenih Nexus liniji iz Googlea, no za sada prve informacije ne odaju neka iznenađenja. Ono pravo bi se moglo kriti u prvom Nexus Tango uređaju. Hoće li to stići iz HTC-a ili nekog drugog tek treba vidjeti.