NOVITETI

Evo aplikacije za lakše praćenje loko vožnje

24.11.2015 u 16:12

Bionic
Reading

Hrvatska tvrtka Relago plasirala je besplatnu mobilnu aplikaciju Loko vožnja. Tvrde kako je to prva na hrvatskom tržištu koja omogućuje jednostavnu evidenciju loko vožnje na pametnom telefonu u stvarnom vremenu

Aplikacija Loko vožnja osmišljena je kako bi olakšala praćenje i evidenciju sati provedenih u vožnji i prijeđenih kilometara. Na početku vožnje pokrene se praćenje loko vožnje, a po završetku aplikacija sama unosi vrijeme kraja i izračunatu kilometražu te se upiše svrha i relacija vožnje.

Ukoliko imate aktivnu Relagovu aplikaciju Putni nalozi, loko vožnje s mobilnog telefona mogu se automatski sinkronizirati u aplikaciju radi objedinjavanja loko vožnji svih djelatnika, obračuna i isplate naknade djelatnicima te prijave isplate neoporezivih primitaka u ePoreznu.

'Također, omogućeno je slanje evidencije mjesečne loko vožnje na e-mail koja se kasnije može isprintati, potpisati i na temelju koje poslodavac može napraviti isplatu', kaže direktor tvrtke Relago Manuel Grgec


Aplikacija je dostupna na Google Playu za Android. Kasnije će biti dostupne i verzije za druge platforme (iOS i Windows Phone).

Relago Loko Vožnja - prikaz rada u aplikaciji