SLJEDEĆA PERJANICA

Upravo ovo bi trebao biti LG G4

11.03.2015 u 14:54

Bionic
Reading

U proteklih nekoliko dana internetom su počele kružiti fotografije koje navodno prikazuju sljedeću LG-jevu perjanicu, model G4. Riječ je, barem ako je za vjerovati izvorima, ranom prikazu uređaja pa neki detalj možda i nije potpuno jasan. Ono što je sigurno jest da će LG u skorije vrijeme otkriti novitet u ponudi te da se dizajnom neće drastično razlikovati od prethodnika

Po slikama, uređaj bi trebao davati iluziju zakrivljenosti iz nekoliko kutova, a čini se i kako će cijela prednja površina biti prekrivena staklom. Na prednjoj strani se čini kako će se pored senzora smjestiti i širokokutna kamerica za slefije i video pozive, a stražnja strana otkriva solidno velik otvor oko kamerice, uz dvobojnu LED bljeskalicu.

LG će za G4, prema fotografijama, zadržati tipke na stražnjoj strani uređaja, uz manje kozmetičke dorade. Glasine govore kako će ovaj model stići s najsnažnijim čipom iz Qualcommove ponude, Snapdragonom 810, uz QHD ekran i 16MP glavnu kamericu.


Nagrađivani model LG G3 je otkriven krajem svibnja prošle godine pa se očekuje kako će i nasljednik biti otkriven na sličnom događanju kao prije.