ZA SAJAM U AMSTERDAMU

BenQ priprema više noviteta

27.01.2015 u 14:00

Bionic
Reading

Tvrtka BenQ po šestu će godinu zaredom izlagati na sajmu ISE u Amsterdamu. Predstavit će portfelj proizvoda za digitalno reklamiranje, kao i rješenja za projekciju za profesionalne, komercijalne i edukativne primjene

Među ostalim, tu će biti zamjenski objektivi te projektor visoke svjetline s fiksnim objektivom za profesionalne primjene.

Ipak, glavni naglasak će biti na profesionalnim rješenjima za vizualni prikaz u komercijalnim javnim prostorima te rješenja za pametne dućane, kao što su bešavni videozid s uređajem za digitalne reklame PL460 i višedodirni uređaj za digitalne reklame IL460 te uređaji za digitalne reklame za modne dućane i portretni uređaj za digitalne reklame za cjenike u kafićima i promocije SV500.


Bit će prikazana i interaktivna ravna ploča RP790S, kao i niz DLP i drugih projektora. BenQ će i najaviti model SU917, prvi BenQov WUXGA projektor fiksnog objektiva i visoke svjetline, namijenjen velikim konferencijskim dvoranama i prostorijama za seminare te MH856UST, BenQov prvi FHD 1080p interaktivni projektor ultrakratkog dosega.