KAO NEKAD

Novi foršpan za novi Gran Turismo Sport izgleda fenomenalno

08.12.2016 u 14:45

Bionic
Reading

Iako će izaći nešto kasnije nego što je očekivano, novi nastavak legendarne simulacije vožnje donosi predivnu grafiku koja će iskoristiti snagu Playstationa 4 Pro

Franšiza Gran Turismo dugo je bila na čelu virtualnih utrka. Iako je zadnjih godina njen razvoj zastao, a čini se da ni nastavak neće biti iznimka u tom pogledu. Sudeći prema najnovijem foršpanu za Gran Turismo Sport, kako će se zvati idući nastavak, objavljenom tijekom PlayStation Experiencea, čeka nas još jedna poslastica.

Igra će biti dostupna za Playstation4 i Playstation 4 Pro, a bit će jedna od prvih koja će iskoristiti snagu nove generacije Sonyjeve konzole.


Automobili, staze i gameplay izgledaju fenomenalno, a prilikom razvoja Polyphony Digital bio je usmjeren na nekoliko ključnih područja. Jedan od njih je zvuk motora koji već zvuči bolje nego i u jednoj prethodnoj iteraciji, a programeri su također stavili naglasak na isticanje svjetlosnih uvjeta.

Boje su življe, automobili će ponuditi bolje iskustvo vožnje u kokpitu, a još nekoliko stvari autori ostavljaju kao iznenađenje kad igra izađe, što će se dogoditi iduće godine.