PLAYSTATION EXPERIENCE

Konačno ćemo saznati nešto konkretno vezano uz Kojimin Death Stranding

02.12.2016 u 13:09

Bionic
Reading

Panel s temom Death Strandinga, najnovijeg tajnovitog projekta genijalca Hidea Kojime, najavljen je za događanje PlayStation Experience ovog vikenda

Oni koji budu prisustvovali događaju dobit će jedinstvenu priliku da čuju što Kojima i niz specijalnih gostiju imaju reći o igri. Ovo je, podsjećamo, prvi glas o naslovu još od najave koja je izašla na ovogodišnjem sajmu E3.

Predstavljanje je najavljeno za 3. prosinca. Obični smrtnici sva predstavljanja vjerojatno neće moći pratiti uživo putem streama, s obzirom na to da Sony nije najavio nikakvu vrstu izravnog prijenosa.

Svi posjetitelji glavnog dijela PlayStation Experiencea nesmetano će moći pratiti predstavljanje Death Strandinga. Kakve detalje će otkriti? Koliko ćemo čuti o igri? Zbilja je teško reći.

Detalji o panelu Death Strandinga tako ostaju u magli, kao i sama igra. Trenutno znamo samo podatak da je riječ o akcijskoj igri otvorenog svijeta. S obzirom na to da se radi o Sonyjevom događanju, relativno je lako zaključiti da će ovaj projekt vrlo vjerojatno biti ekskluziva za PlayStation 4

Sve što zapravo trenutno imamo je foršpan u kojem Norman Reedus gleda mrtve kitove dok plače za nevidljivim djetetom. Divota, zar ne? Nadamo se da ćemo nakon PlayStation Experiencea imati malo konkretniju ideju o tome što ćemo zapravo raditi u toj igri.